Er drømmen ny ridehal og hestestald?

At bygge en ny ridehal og hestestald er byggeprojekter, der kræver omhyggelig planlægning, erfaring og ekspertise

Det har vi hos Halbyg, og vi ved, at der ved byggeri af både hestestald og ridehal er mange forhold, vi skal tage højde for, at hverdagen med hestene bliver så let som muligt.

Vi opfører ridehaller jf. kravene fra Dansk Ride Forbund i 20x40 meter eller 20x60 meter samt ikke mindst i henhold til den nyeste lovgivning indenfor området, der blandt sikrer, at hestens velfærd er helt i top. 

I samarbejde med jer skaber vi de perfekte rammer for strigling, vaskepladser, klargøring og saddelrum - faciliteter der alle giver mange store fordele for både heste og ryttere i dagligdagen.

Er med gennem alle bygge processer

Vi hjælper med de mange overvejelser og forskellige skridt i byggeprocessen, når vi skal opføre en ny ridehal og hestestald. Først og fremmest er det vigtig beslutning at vælge den korrekte placering både i forhold til lovgivning og lokalplan men også den daglige tilgængelighed til byggeriets faciliteter i brug.

Vi udarbejder naturligvis også en detaljeret budgetplanlægning, der omfatter alle byggeomkostninger fra miljøtilladelser og jordarbejde til fx byggematerialer, belysning og ventilation samt ikke mindst de ekstra faciliteter, der er behov for afhængig af, om vi skal bygge hestestald eller ridehal.

I løbet af byggeprocessen er vi naturligvis til stede på byggepladsen og sørger for at tage hånd om alt, således at byggeriet bliver færdigbygget til tiden og alt er, som det skal være.

Fokus på alle forhold

Vi kan også være behjælpelig med forslag til hvordan stalden kan blive indrettet med hestebokse, foderområder og plads til udstyr.

Drejer det sig om byggeri af en ridehal, har vi også stor viden og erfaring i, hvordan vi designer ridehallen med hensyn til både spring og dressur. Men det er fx også i forhold til belysning, underlag og eventuelle andre faciliteter med fx opvarmning.

Uanset om de drejer sig om ridehal eller hestestald, er det også vigtigt at prioritere sikkerhed både lovpligtig i forhold til brandalarmer og førstehjælpsudstyr men også andre foranstaltninger, der kan skabe optimale rammer.

Vi ved, at byggeri af en ny ridehal eller hestestald kræver en betydelig investering, hvorfor det er vigtigt, vi tager hånd om byggeopgaven med både omhyggelig planlægning og stort engagement.

Når vi har løst vores opgave ordentligt, skaber det også rammerne for et attraktivt og behageligt sted hvor både heste og ryttere trives og træne.

Kontakt os for dialog om, hvordan vi kan løse byggeopgaven og opfylde drømmen om en ny ridehal eller hestestald, som vi fx har gjort hos Vindinge Rideskole.

Udvalgt reference

Funktionel hestestald til Vindinge Rideklub

Til Vindinge Rideklub i Roskilde har Halbyg bygget en ny hestestald. Stalden er indrettet med i alt 38 bokse af forskellige størrelser...