Ny hal som tilbygning til eksisterende hal

Som tilbygning til eksisterende hal, har Halbyg leveret nyt hal på 275 m² til Rumaca i Grenaa.

Virksomheden med speciale i salg af rustfri udstyr og maskiner havde behov for en ny industrihal på 275 m² som en tilbygning til den eksisterende hal fra 2008.

Den nye tilbygning er uisoleret og uden opvarmning og blev nøje planlagt og designet til at bevare en visuel kontinuitet og skabe en ensartet facade mellem de to industrihaller med 13 års aldersforskel.

Ved at bygge den nye hal som direkte forlængelse af den eksisterende. Dermed skaber vi en mere glidende og effektiv intern logistik, der fx gør det lettere at flytte materialer mellem de to byggerier.

Bygherre

Rumaca

Totalentreprenør

Halbyg

Arkitekt

Halbyg

Ingeniør

DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S

Bruttoareal

 275 m²

Byggeperiode

2021

Synergi og funktionalitet mellem nyt og eksisterende

Netop det skabe synergi og funktionalitet mellem et eksisterende byggeri og en ny hal, har vi stor viden om og erfaring med hos Halbyg.

Vi fokuserer på at designe den nye tilbygning til at fungere i harmoni med eksisterende strukturer og derved skabe nye synergier mellem de forskellige områder af virksomhedens aktiviteter.

For eksempel kan lagerområder i de eksisterende bygninger dermed også med fordel både blive udvidet og optimeret samtidig med, at den nye tilbygning visuelt både vil matche og komplimentere det eksisterende.

Samme processer vil også gøre sig gældende, hvis vi fx skal bygge en hal til eksisterende idrætsfaciliteter, hvilket vi har adskillige referencer på.

Et vigtigt aspekt ved at bygge ny hal sammen med eksisterende faciliteter er desuden, det giver mulighed for at optimere de samlede energiforbrug til fx opvarmning, når byggeriet er taget i brug og resulterer i optimerede driftsomkostninger og mere bæredygtig drift.