Vi bygger på 25 års erfaring

Halbyg er det sikre og trygge valg, når du vil skabe rammerne for vækst, udfoldelse og udvikling. Igennem mere end 25 år har vi løst diverse opgaver indenfor halbyggeri af forskellig karakter. 

Vores team består af fagfolk og eksperter med mange års erfaring i udvikling, design og opførelse af industri-, multi- og sportshaller. Tilsammen har vi opført mere end tusind haller rundt om i hele Danmark.

Vi ser vores byggerier som rammer, der skal udfyldes med liv, glæde og mennesker. Og vi er med hele vejen fra idé til færdigt, afleveret byggeri. 

Gennem en enkel, overskuelig og tryg byggeproces – hvor samarbejde, højt humør og brug af lokale håndværkere danner udgangspunktet – skaber vi det gode resultat. 

Så uanset om det drejer sig om sportshaller, multihaller, produktions- og lagerhaller så har vi mandskabet, som forstår dine behov. Sammen med dig finder vi den optimale løsning.

Halbyg - Vi skaber rammerne

Vi samarbejder med lokale, danske håndværkere, så du er 100 % sikker på kvalitet

Vi er eksperter i erhvervs- og industribyggeri samt haller til sport og fritid. Mange års erfaring med totalentrepriser af domiciler, industribygninger og haller kommer vores kunder til gode i et gennemtænkt og kosteffektivt byggeri.