03/03-2023

Første spadestik til idrætshal ved Solrød Idrætscenter

Gravearbejdet er faktisk allerede godt i gang, men nu er der officielt taget hul på udvidelsen af Solrød Idrætscenter, hvilket markerer en vigtig milepæl for byggeriet. 

Helt tilbage i 2018 blev mulighederne for at udvide Solrød Idrætscenter undersøgt. Brugerne af idrætscentret ønskede nemlig plads til mere liv og aktivitet, og det får de heldigvis snart. Med byggeriet bliver idrætscentret udvidet med hele 2000 kvadratmeter med plads til en helt ny hal og multisal, der kan rumme alt fra driblende basketballspillere til springende gymnaster og yndefulde dansere. 

Stærkt fremmøde og stor forventningsglæde

Både borgmester, Emil Blücher, og formand for kultur-, idræts- og fritidsudvalget, Morten Scheelsbeck, var med til at tage det første spadestik og helt officielt tage hul på byggeret. Også mange solrødder var mødt op til arrangementet, og der er ingen tvivl om, at de glæder sig til at få endnu bedre muligheder for at dyrke de idrætsgrene, de hver især så godt kan lide. 

Sikkerhed på byggepladsen har høj prioritet

I forbindelse med byggeriet er adgangsvejen til hallen under jernbaneskinnerne blevet blokeret, der er afspærret langs hele den sydlige del af idrætscentret, og der er opsat sikkerhedsbomme ved både gang- og cykelstier. Hos Halbyg er sikkerheden altid en høj prioritet – og især ved dette byggeri, som ligger så tæt på Uglegårdsskolen, hvor mange børn færdes i løbet af ugen. 

Hos Halbyg er vi superglade for at nå den første, vigtige milepæl i projektet, og vi ser frem til at følge det videre arbejde i samarbejde med DK2 Bygherrerådgivning A/S, der er bygherrerådgiver for Solrød Kommune

Læs pressemeddelelsen fra Solrød Kommune om visionen bag byggeriet her.