26/09-2023

Mobilt projektkontor med fokus på tilstedeværelse 

Hos Halbyg A/S er det vigtigt, vi er til stede på vores byggepladser. Vores tilstedeværelse skal dog ikke blot være engang i mellem eller i ny og næ, men derimod dagligt

Det skaber nemlig mest værdi for vores kunder og sikrer samtidig, vi altid leverer det kvalitetsbyggeri, vi er kendt for.

Derfor har vi i stedet for et stort og flot domicil, langt væk fra dér, hvor vi bør være, valgt at vores hovedkontor er vores mobile projektkontor direkte ude på byggepladsen.

Her har vi alt i faciliteter og moderne teknologi til vores daglige arbejde, således at vi hver eneste dag skaber værdi for vores kunder ved at være netop der, hvor vi bygger.

Topmoderne arbejdsplads

Vores mobile projektkontor er en topmoderne arbejdsplads med internet, printere og plotter til vores kontor.

Men vi har også mødefaciliteter med videokonference, kantinefaciliteter samt omklædning med toilet og bad og for vores kunder betyder det fx, at alle arbejdsprocesser gennem hele byggeprojektet bliver markant mere smidige på alle måder, da både vores salgsorganisation og projektorganisation altid er samlet ét sted.

Daglig tilstedeværelse på byggepladsen i stedet for et byggepladsbesøg i ny og næ betyder også, at vores salgsorganisation altid er repræsenteret ved bygherremøder.

Dermed sikrer vi, at der ikke forsvinder vigtig viden og informationer mellem to stole, da vi dermed kan bære alle input fra den indledende udbudsfase med hele vejen gennem alle byggefaserne til aflevering af det færdige byggeri.

Tæt på leverandører og håndværkere

Det er også værd at påpege, vi dermed løbende er tæt på alle arbejdsopgaver og i tæt dialog med alle leverandører og håndværkere.

Det optimerer samarbejdet på hele byggepladsen, og opstår der selv den mindste udfordring, kan vi tage hånd derom øjeblikkeligt, hvormed vi minimerer forskydninger i den fastsatte tidsplan.

Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi hos Halbyg kan optimere jeres kommende byggeprojekt med vores mobile projektkontor.

Skrevet af Freelancejournalisten