Funktionel hestestald til Vindinge Rideklub

Til Vindinge Rideklub i Roskilde har Halbyg bygget en ny hestestald. Stalden er indrettet med i alt 38 bokse af forskellige størrelser fra 3,5 x 3 til 3 x 3 - hvoraf de 26 af dem har staldvindue direkte til det fri. 

Stor fokus på dagligdagen på ridecenteret

Ved hestestaldens indretning har vi - i tæt dialog med Vindinge Rideklub - haft stor fokus på dagligdagen på ridecenteret, staldpersonalet og de mange brugere. I den vestlige del af stalden nærmest adgangsvejen har vi placeret foderrum og rum til hø/vrap. Derudover er alle rum udført med store porte både udvendigt og indvendigt, hvilket sikrer optimal udnyttelse af rummene både ved levering af foder og strøelse samt de bedste forhold for den daglige brug af hestestalden. 

Alle staldgange er så brede, at to heste ubesværet kan gå forbi hinanden. Fra staldgangene er der direkte adgang til folde og det eksisterende ridehus. På den måde er der ingen staldgange, der ender blindt.

Totalentreprenør

Halbyg

Vigtigt med god plads omkring hestene

Staldens hjerte er placeret i den østlige del af bygningen med direkte adgang til sadelrum, vaske- og tørrerum samt toiletter. Da den daglige omgang med hestene primært foregår her, har det især været vigtigt med meget og overskuelig plads. Med god plads omkring hestene kan den enkelte rytter komme sikkert og trygt omkring. Samtidig er skillevæggene udført åbne ved alle sider, så rytterne altid kan komme væk fra en urolig hest. 

“Det er vores holdning, at der altid skal være god plads omkring hesten - så både hest og rytter kan føle sig trygge. Derudover har vi skabt et serviceområde. Det er nemlig med til at skabe rammerne for et super godt klubmiljø for alle dem, der kommer på ridecenteret”, fortæller Malene Black, salgschef hos Halbyg. 

Vi er stolte af vores projekt for Vindinge Rideklub, og både de to- og firbenede har allerede rigtig god glæde af alle faciliteterne.