Hal til opbevaring af gearkasser til vindmøller

S/A Energi ApS er et dansk vindenergiselskab, der ejer over 70 vindmøller fordelt rundt i hele Danmark. Virksomheden er specialiseret renovering af gearkasser til vindmøller og tilbyder on-site reparation, når en vindmølle er havareret.

Til S/A Energi ApS, der ligger på Djursland, har Halbyg bygget en 1000 m² stor hal til opbevaring af renoverede gearkasser til vindmøller. Derudover har vi også lavet en overdækning til maskindele. Byggeriet stod færdig i foråret 2022.

Fleksible og optimale rammer

“De optimale rammer om en ny lagerhal skal tage højde for forskellige elementer såsom vækst, brug og drift. Samtidig skal rammerne være fleksible, så det bedste arbejdsmiljø og de bedste vilkår for virksomheden og dens medarbejdere er sikret. Og det er vi lykkedes rigtig godt med med denne nye lagerhal til S/A Energi ApS”, fortæller Henrik Madsen, direktør hos Halbyg. 

Den nye lagerhal er i princippet en forholdsvis simpel halbygning, der lever op til alle behov og krav fra S/A Energi ApS. Bygningen har sandwichpaneler på både facader og taget, hvilket sikrer, at den holder sig funktionel og præsentabel i mange år.

Halbyg har bygget for S/A Energi ApS ad flere omgange, og samarbejdet fungerer altid upåklageligt. Faktisk har S/A Energi ApS også planer om at udvide i 2023, hvilket vi naturligvis ser frem til.

Bygherre

S/A Energi ApS

Totalentreprenør

Halbyg

Bruttoareal (m2)

1000

Byggeperiode

2021-2022