Ny hal til fremtidens luftfartsinnovation

I slutningen af 2023 har Halbyg leveret en ny hal på 200 m² til ScanAerotech i Kastrup.

Virksomheden har specialiseret sig i innovative løsninger til flyselskaber og almen luftfart, og som en vigtig del af at investere i fremtiden, var der behov for en ny hal på 200 m².

Den nye hal fra Halbyg tilføjer 200 m² til de eksisterende faciliteter hos ScanAerotech, hvilket gør det muligt at øge både produktionskapacitet og lagerplads for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra luftfartssektoren.

Opfylder alle specifikationer

Investeringen i en moderne hal giver altid en virksomhed en øget konkurrencefordel, uanset om byggeriet skal bruges til produktion eller lager.

Som specialiseret byggefirma af haller til alle former for industrielle formål, har Halbyg leveret et byggeri til ScanAerotech med afsæt i både erfaring og viden om helt specifikke krav der sikrer, at hallen opfylder alle nødvendige standarder og specifikationer.

Dermed har Halbyg leveret en skræddersyet løsning, der opfylder de specifikke behov og krav fra ScanAerotech, der som ISO-certificeret virksomhed skal leve op til en lang række krav, der bliver stillet til leverandører til luftfartsbranchen.

Bygherre

ScanAerotech ApS

Totalentreprenør

Halbyg

Arkitekt

Halbyg

Ingeniør

DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S

Bruttoareal

200 m²

Byggeperiode

2023