To identiske lagerhaller til renoverede gearkasser til vindmøller

I henholdsvis 2020 og 2021 har Halbyg leveret to identiske lagerhaller til S/A Energi på Djursland.

S/A Energi har specialiseret sig i renovering af gearkasser til vindmøller, og styrker med de tre haller positionen som en aktiv aktør inden for grøn energi og teknologi.

De to lagerhaller på hver 998 m² tilføjer virksomhedens faciliteter med øget kapacitet til opbevaring af de renoverede gearkasser og har samtidig været et forbilledligt samarbejde baseret på den strategiske beslutning at samarbejde med Halbyg med stor i viden og ekspertise i halbyggeri til industri.

Med to identiske lagerhaller har S/A Energi fået skabt harmoni i den interne logistik, hvilket er afgørende i en industri, der både kræver præcision og effektivitet.

Med en ensartet struktur er det markant lettere at standardisere processer og procedurer på tværs af faciliteter til at øge produktivitet og sikre konsistent kvalitet i renoveringen af gearkasser til vindmøller.

Bygherre

S/A-Energi ApS

Totalentreprenør

Halbyg

Ingeniør

DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S

Bruttoareal

Hal 1: 998 m²

Hal 2: 998 m²

Byggeperiode

Hal 1: 2020

Hal 2: 2021

Samme byggefirma til halbyggeri

Da Halbyg allerede havde bygget den første hal i 2020 til S/A Energi, havde vi bevist både branchekendskab og ekspertise kombineret med indgående forståelse for behov og processer.

Dermed ville vi også sikre at den den supplerende og identiske nye lagerhal, der skulle bygges i 2021, ville opfylde virksomhedens specifikke krav og understøtte behovet for endnu mere lagerplads.

Når en virksomhed har behov for løbende udvidelse, giver det samtidig både kontinuitet i design og kvalitet at vælge det samme byggefirma som de foregående byggerier. Dermed er virksomheden sikret, at alle faciliteter bliver ensartede og opfylder alle de beskrevne standarder, der allerede blev opfyldt ved det første byggeri.

Skal vi også bygge jeres nye lagerhal? Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi sikrer, at jeres nye hal opfylde jeres ønsker og behov - og måske endda mere end det.