Multihal til mange formål

Begrebet "multihal" taler næsten for sig selv.

En multihal skal nemlig skall nemlig kunne blive benyttet til mange formål rumme adskillige funktioner. Derfor er det af gode grunde også blevet mere og mere populært at få bygget nye multihaller.

Hos Halbyg har vi stor erfaring med at bygge multihaller, og vi ved derfor også, at der altid og af gode grunde, bliver stillet store krav til både planlægning og byggeprocesser.

Dermed er vi vant til at sikre, at den ønskede alsidighed også er gældende og kan opfylde de ønskede forventninger og behov, når byggeriet står færdigt.

I kan derfor trygt overlade hovedentreprisen til Halbyg, så I dermed er sikret, at der bliver taget hånd om alle aspekter og processer.

Vi indhenter naturligvis også alle myndighedstilladelser og sikrer, I er med i alle processer og løbende kender status på jeres byggeri.

Hos Halbyg har vi adskillige års erfaring med byggeri af multihal, og vi står klar til at hjælpe jer med at realisere jeres projekter og svare på jeres spørgsmål.

 

Udvalgt reference

Ny top-moderne springhal til Brøndby Strands Gymnastikforening

Brøndby Strands Gymnastikforening er en af de største idrætsforeninger i Brøndby, og som totalentreprenør på projektet har Halbyg i sa...