Padelhal eller tennishal

"Game, set- and match"

Sådan skulle det gerne føles når Halbyg har leveret en nye padelhal eller tennishal. Hvad enten det er padeltennis eller hard court, leverer vi den optimale løsning til det ønskede behov.

Underlag, rumfornemmelse og akustik spiller alt sammen ind i den perfekte oplevelse. Du har helt sikkert nogen tanker, og sammen med dig vil vi skabe rammerne for disse.

Padel er nok en af de sportsgrene, der har udviklet sig hurtigst i Danmark i nyere tid, og alle de nye padelhaller giver flere mennesker mulighed for at spille padel året rundt, uanset vejrforhold.

Dermed er padelsporten blevet endnu mere tilgængelig og motiverer endnu flere spillere nye som gamle.

Og det giver god mening, da padel både er sjovt og fysisk krævende og skaber det fællesskab, vi altid har været vant til, når vi dyrker sport.

Uanset om det drejer sig om en ny padelhal eller tennishal, kan der være mange fordele ved at bygge helt nyt.

Fx kan vi ved byggeriet af en moderne padelhal eller tennishal integrere nye miljøvenlige teknologier, såsom energibesparende belysning og mere effektive og bæredygtige løsninger til både opvarmning og ventilation der kan være med til at reducere miljøpåvirkning.

Hos Halbyg har vi stor erfaring med at fokusere på bæredygtighed og genanvendelse af ressourcer ved halbyggeri, hvorfor vi også meget gerne byder ind på at gøre jeres nye padelhal eller tennishal bæredygtig.

Udvalgt reference

Ny top-moderne springhal til Brøndby Strands Gymnastikforening

Brøndby Strands Gymnastikforening er en af de største idrætsforeninger i Brøndby, og som totalentreprenør på projektet har Halbyg i sa...