Springhal til flik flak og salto

Helt i stil med springgymnastik er en springhal absolut også en disciplin for sig. Byggeri af en springhal kræver både vigtig forberedelse og stor præcision, som når man slår flik flak med dobbelt salto.

Når vi skal bygge en springhal, der skal rumme flere discipliner, er der mange og vigtige aspekter, vi skal tage højde for.

Hos Halbyg har vi erfaringen til at løse byggeopgaven, og sammen med dig klarlægger vi behovet, så du er sikret den optimale løsning.

Vores ambition er, at den halløsning, vi leverer, naturligvis skal være den optimale ramme og springbræt til alle former for spring og bevægelse for både unge og voksne.

De mennesker som efterfølgende skal benytte hallen, gør det med stor passion, hvorfor vi naturligvis også sørger for at lægge samme store passion i byggeriet.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan kan løse opgaven med jeres nye springhal - eller om byggeri af springhaller i al almindelighed, skal du endelig kontakte os for en uforpligtende snak.

Lad Halbyg løfte byggeopgaven med jeres nye springhal!

Udvalgt reference

Ny top-moderne springhal til Brøndby Strands Gymnastikforening

Brøndby Strands Gymnastikforening er en af de største idrætsforeninger i Brøndby, og som totalentreprenør på projektet har Halbyg i sa...